Project DIS is me

Doneren aan DIS is me

ontvang een donatiegeschenk

DIS is me wordt praktisch mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers en financieel door Socialrun en donateurs. Socialrun dekt de basis van het project. Er zijn daarnaast kosten die nog niet gedekt zijn, zoals kosten voor de digitale publicatie, de doorlopende kosten van de website en vergoedingen voor vrijwilligers.


Daarom kun je DIS is me financieel ondersteunen via Caleidoscoop, de landelijke vereniging voor mensen met een dissociatieve stoornis. Deze vereniging heeft een ANBI-status. Alle donaties aan DIS is me worden gebruikt voor de activiteiten van het project.


Klik hier om te doneren aan DIS is me.

Let op: In verband met privacy wetgeving hebben we geen inzage in de donatierekening van Caleidoscoop. Stuur daarom de bevestigingsmail van je donatie door naar: info@dis-is-me.nl, o.v.v. je postadres + 'Boekje De Vuist' of 'Sleutelhanger' zodat duidelijk is wat je wilt ontvangen.


Als je op de link hierboven klikt, word je automatisch doorgeleid naar de donatiepagina op de website van Caleidoscoop, waar je via de groene knop onderaan via een veilige verbinding kunt doneren.


Alvast heel hartelijk dank voor je steun!


Hartelijke groet,


Het projectteam van DIS is me

Verken je binnenwereld

Aan de hand van een metafoor

(voor therapeuten en cliënten)

De metafoor van de Vuist kan een leidraad zijn voor mensen met vroegkinderlijke traumatische ervaringen en hun therapeuten om te onderzoeken hoe hun binnenwereld zich heeft gevormd.


De uitleg neemt je stap voor stap mee langs de verschillende delen die er van binnen kunnen zijn. De tekst en tekeningen zijn gebaseerd op de eigen ervaringen van mensen met DIS en op de theorie van structurele dissociatie zoals onder andere beschreven door Janinia Fisher in het boek Innerlijke zelfvervreemding overwinnen na trauma.


Als je DIS is me steunt met een donatie vanaf €12,50 (België: €16,50) ontvang je dit A4-ringbandboekje cadeau. Het is gedrukt op stevig papier zodat het extra lang mee gaat.


Klik hier om naar de donatiepagina voor DIS is me te gaan op de website van Caleidoscoop. Via de groene knop onderaan kun je vervolgens via een veilige verbinding doneren.


Let op: In verband met privacywetgeving hebben we geen inzage in de donatierekening van Caleidoscoop. Stuur de bevestingsmail van je donatie daarom door naar info@dis-is-me.nl en zet in het onderwerp 'Boekje De Vuist'. Vergeet niet je adres te vermelden.

DIS is me aan je bos

Sleutelhanger

Wil jij DIS is me steunen en daar ook nog iets moois aan overhouden?


Ter ere van de start van het project lieten we bovenstaande veelkleurige DIS is me-sleutelhangers (doorsnee: 2,7 cm) en bedankkaarten maken.


Steun jij DIS is me met donatie van €9,95 (België: €11,00) of meer? Dan sturen wij je graag deze sleutelhanger en kaart toe. 


Klik hier om naar de donatiepagina voor DIS is me te gaan op de website van Caleidoscoop. Via de groene knop onderaan kun je vervolgens via een veilige verbinding doneren.


Let op: In verband met privacywetgeving hebben we geen inzage in de donatierekening van Caleidoscoop. Stuur de bevestigingsmail van je donatie daarom door naar: info@dis-is-me.nl en zet in het onderwerp 'Sleutelhanger'. Vergeet niet je adres te vermelden.