Project DIS is me

Doneer aan DIS is me

en ontvang een boekje en/of sleutelhanger

DIS is me wordt praktisch mogelijk gemaakt door een grote groep (> 60) vrijwilligers en financieel door Socialrun en donateurs. Socialrun dekt de basis van het project. Er zijn daarnaast kosten die nog niet volledig gedekt zijn, zoals kosten voor flyers en de website.


Daarom kun je DIS is me financieel ondersteunen via Caleidoscoop, de landelijke vereniging voor mensen met een dissociatieve stoornis. Deze vereniging heeft een ANBI-status. Alle donaties aan DIS is me worden gebruikt voor de activiteiten van het project.


Je kunt als tegenprestatie voor je donatie een sleutelhanger (vanaf €9,95) of het boekje De metafoor van de Vuist (vanaf €12,75) aanvragen. Scroll naar beneden voor meer informatie en de bedragen voor België.


Volg de stappen hieronder om te doneren. Alvast heel hartelijk dank voor je steun!


  1. Ga via de blauwe knop hieronder naar de DIS is me-donatiepagina van Caleidoscoop. Scroll naar beneden en klik op de groene knop om te doneren.
    Mocht je een foutmelding krijgen als je een bedrag met een komma probeert te doneren, dan mag je het totaalbedrag naar beneden afronden.

  2. Stuur de bevestigingsmail van je donatie door naar: info@dis-is-me.nl, o.v.v. je postadres + 'Boekje De Vuist' of 'Sleutelhanger' en eventueel het aantal, zodat duidelijk is wat je wilt ontvangen.

  3. Extraatje (optioneel): download gratis de digitale bijlage van de Metafoor van de Vuist.

Verken je binnenwereld

Aan de hand van een metafoor

(voor therapeuten en cliënten)

De metafoor van de Vuist kan een leidraad zijn voor mensen met vroegkinderlijke traumatische ervaringen en hun therapeuten om te onderzoeken hoe hun binnenwereld zich heeft gevormd.


De tekeningen kwamen al kort voorbij in het filmpje DIS in een notendop. De uitleg in het boekje is uitgebreider en neemt je stap voor stap mee langs de verschillende delen die er van binnen kunnen zijn. De tekst en tekeningen zijn gebaseerd op de eigen ervaringen van mensen met DIS en op de theorie van structurele dissociatie zoals onder andere beschreven door Janinia Fisher in het boek Innerlijke zelfvervreemding overwinnen na trauma.


Als je DIS is me steunt met een donatie vanaf €12,75 (België: €17,00) ontvang je dit A4-ringbandboekje cadeau. Het is gedrukt op stevig papier zodat het extra lang mee gaat.


Extra: digitale bijlage

Vanaf januari 2023 is er bij De vuist een digitale bijlage beschikbaar met minder confronterende tekeningen. Via de pagina De metafoor van de Vuist kun je deze als PDF of PNG downloaden.

DIS is me aan je bos

Sleutelhanger

Wil jij DIS is me steunen en daar ook nog iets moois aan overhouden?


Ter ere van de start van het project lieten we bovenstaande veelkleurige DIS is me-sleutelhangers (doorsnee: 2,7 cm) en bedankkaarten maken.


Steun jij DIS is me met donatie van €9,95 (België: €11,00) of meer? Dan sturen wij je graag deze sleutelhanger en kaart toe.