Project DIS is me

Doneren aan DIS is me

DIS is me wordt praktisch mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers en financieel door Socialrun en donateurs. Socialrun dekt de basis van het project. Er zijn daarnaast kosten die nog niet gedekt zijn, zoals kosten voor de digitale publicatie, de doorlopende kosten van de website en vergoedingen voor vrijwilligers.


Daarom kun je DIS is me financieel ondersteunen via Caleidoscoop, de landelijke vereniging voor mensen met een dissociatieve stoornis. Deze vereniging heeft een ANBI-status. Alle donaties aan DIS is me worden gebruikt voor de activiteiten van het project.


Klik hier om te doneren aan DIS is me.

Let op: wil je gebruik maken van de doneeractie Sleutelhanger? Stuur dan de bevestigingsmail van je donatie door naar: info@dis-is-me.nl, o.v.v. je postadres + 'Sleutelhanger'. 


Als je op de link hierboven klikt, word je automatisch doorgeleid naar de donatiepagina op de website van Caleidoscoop, waar je via de groene knop onderaan via een veilige verbinding kunt doneren.


Alvast heel hartelijk dank voor je steun!


Hartelijke groet,


Het projectteam van DIS is me

Doneeractie: Sleutelhanger

Wil jij DIS is me steunen en daar ook nog iets moois aan overhouden?


Bij een donatie vanaf € 9,95 ontvang je deze DIS is me sleutelhanger (doorsnee: 2,7 cm) in een mooi cadeauzakje. Met een handgeschreven bedankkaart.


Zo werkt de doneeractie

Doneer minimaal € 9,95 aan DIS is me via Caleidoscoop. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail waarin het bedrag staat dat je hebt gedoneerd.


Stuur de bevestigingsmail van je donatie door naar: info@dis-is-me.nl en zet in het onderwerp 'Sleutelhanger'. Vergeet niet je adres te vermelden!


Klik hier om naar de donatiepagina voor DIS is me te gaan op de website van Caleidoscoop. Via de groene knop onderaan kun je vervolgens via een veilige verbinding doneren.