Project DIS is me

Over DIS is me

Op dit gedeelte van de website vertellen we je graag over de ins en outs van het project. Klik door het menu om kennis te maken met de mensen achter DIS is me, te lezen over ons logo en over de digitale publicatie (professionals: je kunt vast intekenen). Je kunt ook de eerder verschenen updates bekijken. Om te beginnen vertellen we je hieronder graag over de oorsprong van de naam DIS is me.

DIS is me - This is me

De naam van het project DIS is me is niet zomaar een woordspeling. De naam is geïnspireerd op het nummer This is me, de titelsong van de musical The Greatest Showman. Het lied gaat over het overwinnen van de schaamte voor je gebrokenheid als je veel hebt meegemaakt. Het gaat over gezien durven worden en ontdekken dat er een plek is voor jou in deze wereld - for you are glorious. (NL: want je bent prachtig.)


"I know that there's a place for us, for we are glorious."

We willen je graag voorstellen aan Keala Settle - de vrouw met de baard. In onderstaand filmpje zie je hoe zij This is me voor het eerst live zingt en presenteert aan de regisseur en crew. Ze vertelt dat ze tijdens het oefenen niet achter haar veilige muziekstandaard vandaan wilde komen, maar het hier toch deed; een emotioneel moment.